Haber

Bursa Yıldırım’da Başkan Yılmaz gençlerle buluştu

BURSA (İGFA) – Yıldırım Belediye Lideri Oktay Yılmaz, saha ziyaretleri kapsamında Yıldırım İlçe Kaymakamı Metin Esen ve Rumeli Dernekleri Federasyonu Lideri Şaban Gülşen ile birlikte Sinandede Eğitim Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ndeki gençlerin konuğu oldu.

Başkan Oktay Yılmaz ve konukları meşale ve tezahüratlarla karşılayan gençler, kent ve ülke gündemi üzerine konuklarla sohbet ettiler. Türkiye’nin ve Bursa’nın geleceği olan gençlerle buluşarak fikir alışverişinde bulunan Lider Oktay Yılmaz, geleceğin teminatı olan gençlerle ilçeye dair kıymetli problemleri masaya yatırdıklarını söyledi.

Şehir ve ülke ismine beklentileri birinci ağızdan öğrendiklerini ve bu doğrultuda hizmetler hayata geçirdiklerini lisana getiren Yılmaz, “Gençler bizim her şeyimiz, geleceğimiz. İster iş hayatında ister eğitim hayatında olsun tüm gençlerimize güveniyoruz. Yeter ki idealist olsunlar, vatan ve millet sevgisi ile işlerini doğru yapsınlar. Genç kardeşlerimizin dinamizmiyle ülkemizin çok daha güzel işlere imza atacağını inanıyorum. Yıldırım Belediyesi olarak tüm gençlere dokunmaya, onlarla beraber olmaya, onlara yönelik projeler üretmeye devam edeceğiz” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu